Bij Autobedrijf Peter Mangnus staan we dagelijks voor je klaar voor aanschaf, onderhoud of modificatie van je auto. In onze volledig uitgeruste werkplaats te Sprundel werkt een team enthousiaste en deskundige monteurs, die je graag voorzien van eerlijk en betrouwbaar advies. Autobedrijf Peter Mangnus is een bekende naam in de regio, met decennialange ervaring en altijd een transparante offerte. Alles in overleg, en geen onverwachte kosten.

Ook voor je jaarlijkse APK kun je bij onze garage in Sprundel terecht. Onze experts controleren je auto grondig, en zullen altijd overleggen indien er zaken zijn die voor de APK dienen te worden uitgevoerd. Zo kom jij nooit voor onverwachte kosten te staan, en komen we samen altijd tot de juiste oplossing. Ben je op zoek naar een andere auto? Klik hier voor ons actuele occasion aanbod! Houd onze website en socials in de gaten voor een up-to-date overzicht van onze schitterende occasions.

Naast het sleutelen aan reguliere auto’s is onze passie voor auto’s terug te zien in onze activiteiten binnen de rallysport. Ook voor modificatie van, en onderhoud aan rally auto’s ben je bij Autobedrijf Peter Mangnus aan het juiste adres!

Dus, ben jij op zoek naar op zoek naar een autobedrijf in Sprundel, Hoeven, Rucphen of Sint Willebrord? Of ben je in de markt voor een gedegen occasion? Breng vrijblijvend een bezoek aan onze werkplaats, en laat je informeren onder het genot van een kop koffie!

Bel ons via 0165 370 929 of stuur ons een bericht via onderstaand contactformulier.

× Hoe kan ik je helpen?