Privacybeleid

Privacyverklaring Autobedrijf Peter Mangnus

Effectief per 25 Mei 2018


Privacyverklaring

Bescherming van persoonsgegevens is belangrijk, daarom geven wij in deze verklaring weer hoe wij omgaan met de verwerking van persoonsgegevens op onze website. In deze verklaring leest u welke gegevens wij gebruiken en hoe wij deze gegevens opslaan, beschermen en verwerken.

Deze privacy verklaring is van toepassing op de website https://autobedrijfpetermangnus.nl  en de producten/diensten die Autobedrijf Peter Mangnus aanbiedt. Autobedrijf Peter Mangnus behandelt uw persoonlijke gegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de “Relevante Wetgeving”). De contactgegevens van Autobedrijf Peter Mangnus:


Autobedrijf Peter Mangnus
Struikhei 21c
NL – 4714 VC Sprundel
Tel.nr.: +31615436921
E-mail: info@autobedrijfpetermangnus.nl
Website: https://autobedrijfpetermangnu.nl


Functionaris

Functionaris Gegevensbescherming van Autobedrijf Peter Mangnus is de heer Peter Mangnus; hij is te bereiken via info@autobedrijfpetermangnus.nl


Persoonsgegevens

Om onze website en diensten aan te kunnen bieden, verwerken wij persoonsgegevens. Met het begrip “persoonsgegevens” wordt informatie bedoeld waarmee je als persoon geïdentificeerd kan worden. Deze definitie is in overeenstemming met de Relevante Wetgeving.


Persoonsgegevens die wij verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten of producten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij, afhankelijk van het product of dienst die u afneemt, mogelijk verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een contactformulier of op deze website in te vullen, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk)
  • Internetbrowser en apparaat type


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Met onze website en/of dienst hebben wij niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@autobedrijfpetermangnus.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om u de aangeboden diensten en/of producten te kunnen leveren.
  • Het afhandelen van uw betaling.
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder.
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
  • Wij analyseren uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van onze diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Wij volgen uw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op uw behoefte.
  • We verwerken ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
     

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen (algoritmes) die nadelige gevolgen kunnen hebben voor u.

 

Bewaartermijn

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan nodig voor de doelen die eerder omschreven zijn. Na afloop van het bewaartermijn worden uw gegevens verwijderd.

 

Delen van gegevens

Wij  verkopen uw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Autobedrijf Peter Mangnus blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Links

Op de website kunnen links naar andere websites staan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren u dan ook om altijd het privacyverklaring van de betreffende website te lezen.

 

Cookies

Wij maken op de website maken gebruik van cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone.


Welke cookies gebruikt Autobedrijf Peter Mangnus?

We gebruiken enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

De door Autobedrijf Peter Mangnus gebruikte cookies:


Functionele cookies


We gebruiken cookies om onze websites gebruiksvriendelijker te maken. Voor deze cookies is uw toestemming niet nodig omdat de website hierdoor beter werkt. We kunnen met deze cookies onder andere eventuele inloggegevens bewaren. Tevens gebruiken we deze cookies om ervoor te zorgen dat u niet steeds dezelfde informatie hoeft te geven als u op onze website bent.


Analytische cookies

We gebruiken cookies om te analyseren hoe bezoekers onze website gebruiken. Dank zij deze informatie kunnen we onze service, producten en diensten verbeteren.

Informatie die onder andere met deze cookies bewaard worden:

  • Hoelang u de website bezoekt.
  • Welk apparaat u gebruikt; bijvoorbeeld een laptop, tablet of telefoon.
  • Via welk kanaal u op onze website gekomen bent.
  • Welke internetbrowser u gebruikt.

Voor het analyseren van gegevens hebben wij een verwerkersovereenkomst met Google afgesloten. De gegevens worden anoniem verwerkt en in geen geval gedeeld met Google. De verzamelde gegevens worden niet gebruikt voor advertentiedoeleinden, zoals retargeting via social media of bijvoorbeeld het Google Display Network.

Wil u dat uw gegevens niet worden verwerkt in Google Analytics? Dan kunt u daarvoor een Google Analytics Opt-out Browser Add-on voor gebruiken. Deze kunt u hier downloaden.


Marketing cookies

  • Social Media cookies: we maken gebruik van social media cookies zodat u de inhoud van de website kunt delen via onze social media kanalen. Daarnaast kunnen deze cookies uw websitegedrag monitoren en gebruiken social media kanalen deze informatie voor profiling en tracking van bezoekers.
  • Advertentie cookies: dit zijn cookies waarmee uw surfgedrag gemonitord kan worden door advertentienetwerken. Op deze manier kunnen wij u relevante advertenties aanbieden.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.  Maar let wel op: zonder cookies werkt onze website mogelijk minder goed.

Hieronder vindt u instructies van verschillende browsers om uw cookie instellingen te wijzigen:

In bijgaande tabel vindt u een overzicht van de cookies welke wij gebruiken:

               NaamCookie typeAfkomstig vanFunctieDuurType
PHPSESSIDFunctioneelAutobedrijfpetermangnus.nlDeze cookie wordt gebruikt om uw bezoek bij te houden. Zo weten we bij de volgende pagina die u ophaalt dat u dezelfde persoon bent die de vorige pagina bekeek. Op deze wijze kunnen we bijvoorbeeld zien of u bent ingelogd.SessieHTTP
_gaAnalytischAutobedrijfpetermangnus.nlDeze cookie wordt gebruikt om u te herkennen bij een terugkerend bezoek als unieke bezoeker.2 jaarHTTP
_gatAnalytischAutobedrijfpetermangnus.nlGebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragenSessie
_gidAnalytischAutobedrijpetermangnus.nlRegistreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.SessieHTTP
_stidMarketingsharethis.comSharethis maakt het mogelijk om social media op buttons op de website te plaatsen. Registreert een uniek ID welke een terugkerende bezoeker kan identificeren.1 jaarHTTP
_unamMarketingAutobedrijfpetermangnus.nlBewaart navigatiegegevens op onze website: onder andere welke pagina’s bezocht zijn  bezocht en hoe lang de bezoeker op iedere pagina is geweest.9 maandenHTTP
r/collectMarketingDoubleclick.netNiet geclassificeerdSessiePixel
_sharethis_cookietestNiet geclassificeerdAutobedrijfpetermangnus.nl

 

Niet geclassificeerde cookies zijn cookies die we nog aan het classificeren zijn, samen met de aanbieders van afzonderlijke cookies.SessieHTTP

 


Beveiliging

We doen er alles aan om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen verlies, vernietiging, gebruik, wijziging of verspreiding van uw persoonlijke gegevens door onbevoegden. Hierdoor kunnen degenen die niets met uw gegevens te maken hebben, er niet bij.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@autobedrijfpetermangnus.nl

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

De gegevens die we van u verzamelen zijn persoonlijk. U hebt daarom de volgende rechten:

  • U mag ons vragen om inzage in uw gegevens;
  • U mag ons vragen om correctie, beperking of het verwijderen van uw gegevens. In geval van fraude, wanbetaling of andere onrechtmatige handelingen kunnen wij enkele gegevens van u bewaren in een register of op een zwarte lijst;
  • U mag ons vragen om een kopie van uw gegevens. Wij kunnen deze kopie – op uw verzoek – ook aan een andere partij doorgeven, zodat u dit zelf niet meer hoef te doen;
  • U kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens;
  • U kunt een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens wanneer u denkt dat wij uw gegevens onrechtmatig verwerken;
  • U mag uw toestemming om uw gegevens te verwerken altijd weer intrekken. Vanaf het moment dat u de toestemming intrekt mogen we geen gegevens meer van u verwerken.

 

Wijziging van de privacyverklaring

Wij kunnen deze privacyverklaring aanpassen. Als wij deze verklaring in belangrijke mate veranderen zullen wij een notificatie onze website plaatsen samen met de nieuwe privacyverklaring. Wij zullen gebruikers die met hun e-mailadres bij ons geregistreerd staan op de hoogte brengen bij wijzigingen. Indien u niet geregistreerd staat als gebruiker raden wij u aan de website en deze verklaring regelmatig te raadplegen.

Bij vragen of opmerkingen over de privacyverklaring kunt u contact met ons opnemen via info@autobedrijfpetermangnus.nl.

Klik op de link om een pdf versie van deze verklaring te downloaden: Privacy- & Cookiebeleid.