Onderhoud & Reparaties

U kunt bij ons terecht voor onderhoud & reparaties van alle merken en modellen auto’s.

ONDERHOUD
Klein onderhoud geeft inzicht in de status van uw auto. U krijgt een idee van mogelijke grote reparaties die eraan zitten te komen of u kunt deze reparaties zelfs voorkomen. Bij een grote onderhoudsinspectie wordt u auto uitgebreid gecontroleerd en aangepast aan de veiligheidsnormen zodat u nog een hele tijd van uw auto kunt genieten. En wat dacht u van een vakantiecheck?

REPARATIES
Van banden uitlijnen tot remschijven vervangen, alles is mogelijk. Dankzij onze kennis en ervaring gaan wij de meest complexe reparaties niet uit de weg.

VERKOOP
U heeft dringend een auto nodig? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij hebben geregeld goede auto’s tegen mooie prijzen in de aanbieding. Een auto die u bij ons aanschaft wordt altijd geleverd met een nieuwe APK-keuring.

ONDERDELEN & ACCESSOIRES
Bent u op zoek naar specifieke onderdelen en/of accessoires? Wij kunnen bijna overal aankomen. Geef ons uw wensen door en wij kijken of we u verder kunnen helpen.

APK
Wanneer uw auto gekeurd moet worden zorgen wij voor het onderhoud en de APK. De APK is verplicht en is in het leven geroepen ter bescherming van het milieu en de veiligheid van u en andere weggebruikers. Om geen boete te riskeren raden wij u aan om deze op tijd uit te laten voeren. Indien u dat wenst, plaatsen wij u op een mailing lijst, zodat u er tijdig aan herinnerd wordt dat uw auto gekeurd moet worden.